| < Listopad 2017 > |
Pn Wt Śr Cz Pt So N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      











poniedziałek, 23 lipca 2007
Filmografia

2008: Bittersweet jako Robyn
2005-2008: Skazany na śmierć (Prison Break) jako Dr Sara Tancredi
2007: Whisper jako Roxanne
2003-2007: Sędziowie z Queens (Queens Supreme) jako Kate O'Malley
2006: Niebiańska przepowiednia (The Celestine Prophecy) jako Marjorie
2005: Wzór (Numb3rs) jako Agentka Kim Hall
2004: The Secret Service jako Laura Kelly
2003: Tarzan na Manhattanie (Tarzan) jako Oficer Jane Porter
2003: Obława (Dragnet) jako Kathryn 'Kate' Randall
2003: Prawo i bezprawie (Law & Order: Special Victims Unit) jako Jenny Rochester

Szczegółowa filmografia dostępna po kliknięciu "więcej".